Giriş Kayıt
Steve Meo

Steve Meo (41)


Oyuncu

Steve Meo, 01 Ocak 1977 Swansea, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1977
Doğum Yeri: Swansea, Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Steven Meo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu 7.6 64
2007 30 Animasyon Oyuncu 6.8 762
2007 Belgesel Oyuncu 5.5 70
2007 Komedi Oyuncu 8.0 12,029
2000 Dram Oyuncu 5.1 899
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,128
Dizi Altyazıları
Origin (4,357) Narcos: Mexico (2,967) The Big Bang Theory (2,222) Titans (2,103) Supernatural (1,931) Doctor Who (1,714) The Last Kingdom (1,377) The Last Ship (1,370) Outlander (1,323) The Flash (1,318)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018