Giriş Kayıt
Heather Menzies-Urich

Heather Menzies-Urich (68)


Oyuncu

Heather Menzies, 03 Aralık 1949 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

1975 yılının Kasım ayında Robert Urich ile evlendi. 27 yılın ardından 2002 yılının Nisan ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.

Piranha (1978), Sssssss (1973), Logan's Run (1977), Yüzbaşı Amerika (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Heather Menzies-Urich, 24 Aralık 2017 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Heather Menzies
Doğum Tarihi: 03 Aralık 1949
Ölüm Tarihi: 24 Aralık 2017
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Heather Menzies
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüzbaşı Amerika
1979 30 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,304
1978 29 Komedi Oyuncu 5.9 16,832

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,483
1977 Macera Oyuncu 7.3 1,704
1976 27 Biyografi Oyuncu 6.2 242
1973 24 Korku Oyuncu 5.4 2,979
1969 20 Aile Oyuncu 6.1 3,741
1968 19 Komedi Oyuncu 6.0 519
1966 17 Dram Oyuncu 6.6 2,402

Neşeli Günler
1965 16 Biyografi Oyuncu 8.0 180,474
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019