Giriş Kayıt
Andrew Menzies

Andrew Menzies


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Andrew Menzies, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

(2001) Vanilla Sky (2001), (1998) Devlet Düşmanı (1998), (2000) Kadınlar Ne İster? (2000), (1997) Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.4 145,953
2017 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 90,710
2016 Animasyon Yapım Tasarımcısı 5.7 13,364
2014 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.6 378,928

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.8 164,919

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.3 169,141

Salgın
2010 Korku Yapım Tasarımcısı 6.5 103,932
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.8 1,035,638

Davetsiz
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 71,318

3:10 Treni
2007 Macera Yapım Tasarımcısı 7.7 268,797
2005 Dram Sanat Bölümü 6.9 120,008

Münih
2005 Dram Sanat Bölümü 7.6 197,857

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sanat Yönetmeni 6.5 385,309

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Sanat Bölümü 5.5 51,863

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 49,578

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 203,405

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 347,042

Yeter
2002 Suç Sanat Yönetmeni 5.7 35,923

Akrep Kral
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 122,069
2001 Fantastik Sanat Bölümü 6.9 233,276

Yapay Zeka
2001 Macera Sanat Bölümü 7.1 272,908

Yeni Hayat
2000 Macera Sanat Bölümü 7.8 469,478

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.4 179,720

Gizli Gerçek
2000 Dram Sanat Bölümü 6.6 109,862
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 531,314

Aşk Oyunu
1999 Dram Sanat Bölümü 6.6 29,408

Aydaki Adam
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 116,130

Ekim Düşü
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 74,764
1999 Suç Sanat Bölümü 6.3 1,461
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 24,571

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 212,659
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.0 7,683

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 62,422

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 Korku Sanat Bölümü 5.7 122,766

Aile Bağları
1997 Dram Sanat Bölümü 6.0 4,790

Gece Katili
1997 Fantastik Sanat Bölümü 6.0 8,601
1996 Dram Sanat Bölümü 5.8 4,386

Budala Dedektif 2
1995 Macera Sanat Bölümü 6.4 186,595
1995 Dram Sanat Bölümü 8.2 3,791
1995 Korku Yapım Tasarımcısı 3.6 225
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019