Giriş Kayıt
André Mennecier

André Mennecier


Yapım Yöneticisi

André Mennecier, yapım yöneticisi.

Damdaki Çapkın (1976), Themroc (1973), La gifle (1974), Le silencieux (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 Biyografi Çeşitli 7.2 374
1979 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 259
1979 Yapım Yöneticisi 6.3 32
1977 Komedi Çeşitli 7.0 661

Damdaki Çapkın
1976 Komedi Çeşitli 7.1 1,363

Pembe Telefon
1975 Komedi Çeşitli 5.1 141

Karanlıkta Tecavüz
1975 Suç Çeşitli 5.2 224
1974 Komedi Çeşitli 6.3 830
1973 Komedi Çeşitli 7.3 1,137
1973 Dram Çeşitli 6.9 558

Katil
1972 Suç Çeşitli 5.0 254
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,355) Shameless (3,777) Bodyguard (2,212) Castle Rock (1,555) Fear the Walking Dead (1,544) Suits (1,281) The First (1,180) La Casa de Papel (1,028) The 100 (987) Mayans M.C. (795)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018