Giriş Kayıt
Ben Mendelsohn

Ben Mendelsohn (49)


Oyuncu

Paul Benjamin Mendelsohn, 03 Nisan 1969 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu.

2012 yılının Haziran ayında Emma Forrest ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Başlat (2018), En Karanlık Saat (2017), Kibarca Öldürmek (2012), Sakin Batı (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul Benjamin Mendelsohn
Doğum Tarihi: 03 Nisan 1969
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Koç
Boyu: 1.8 m
9.6 (10 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ajanlar İş Başında
2019 Animasyon Oyuncu    

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Oyuncu    
2018 49 Dram Oyuncu 7.0 292
2018 49 Aksiyon Oyuncu 5.4 14,360
2018 49 Komedi Oyuncu 6.2 3,690

Başlat
2018 49 Aksiyon Oyuncu 7.5 266,219

En Karanlık Saat
2017 48 Biyografi Oyuncu 7.4 126,398
2017 48 Belgesel Oyuncu 7.4 5,012

Karatavuk
2016 47 Dram Oyuncu 6.2 7,511

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 47 Aksiyon Oyuncu 7.8 458,526
2016 47 Oyuncu 7.0 747
2015 46 Komedi Oyuncu 5.6 2,515

Sakin Batı
2015 46 Aksiyon Oyuncu 6.9 37,196
2015 46 Dram Oyuncu 6.4 16,428
2015 Oyuncu 6.6 380
2015 Dram Oyuncu 8.0 37,885

Kayıp Nehir
2014 45 Dram Oyuncu 5.8 15,265

Kara Deniz
2014 45 Macera Oyuncu 6.4 31,073

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 45 Aksiyon Oyuncu 6.0 148,716

Yüksek Risk
2013 44 Dram Oyuncu 7.4 38,646

Yasak Aşk
2013 44 Dram Oyuncu 6.2 29,114

Babadan Oğula
2012 43 Suç Oyuncu 7.3 222,184

Kibarca Öldürmek
2012 43 Suç Oyuncu 6.2 122,861
2012 Animasyon Oyuncu 7.4 1,649

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 43 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,354,731

Yakın Tehdit
2011 42 Suç Oyuncu 5.3 38,846
2011 42 Aksiyon Oyuncu 6.5 116,273

Kara Büyü
2010 41 Korku Oyuncu 4.9 2,549

Hayvan Krallığı
2010 41 Suç Oyuncu 7.3 50,943
2009 Dram Oyuncu 7.7 259

Güzel Kate
2009 40 Dram Oyuncu 6.7 3,077

Kehanet
2009 40 Dram Oyuncu 6.2 206,178
2009 40 Komedi Oyuncu 5.9 129

Avustralya
2008 39 Macera Oyuncu 6.6 112,481
2008 39 Animasyon Oyuncu 6.8 2,991

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 36 Biyografi Oyuncu 6.7 77,772
2005 Dram Oyuncu 7.7 791
2004 Dram Oyuncu 8.4 707
2002 33 Dram Oyuncu 6.7 654

Dikey Limit
2000 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 54,515
1998 29 Dram Oyuncu 7.0 720

Sirenler
1994 25 Komedi Oyuncu 5.8 9,193
1992 23 Macera Oyuncu 7.2 2,883
1992 23 Komedi Oyuncu 6.3 1,516

Avcı
1990 21 Macera Oyuncu 6.9 17,498
1989 Dram Oyuncu 7.2 97
1987 18 Dram Oyuncu 7.5 1,779

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,277
1981 Dram Oyuncu 6.8 359
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,734) A Star Is Born (5,000) Bohemian Rhapsody (2,843) Keepers (2,528) Suspiria (2,182) Museo (1,728) Ashes in the Snow (1,427) Revenger (1,172) First Man (1,133) Venom (1,081)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,589) Vikings (5,500) The Flash (1,973) Luther (1,839) The Blacklist (1,402) The Big Bang Theory (1,395) Black Mirror (1,308) Friends (1,098) Peaky Blinders (1,088) La casa de papel (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019