Giriş Kayıt
Robin Melville

Robin Melville


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Robin Melville, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

Aquaman (2018), Everybody Loves Raymond (1996), Ben-Hur (2016), Parlak Yıldız (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon 0 7.1 266,912
2017 Aksiyon 0 7.5 488,936
2016 Aksiyon 0 5.7 38,058
2015 Aksiyon Çeşitli 6.8 352,967

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon 0 7.3 241,013

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon 0 7.3 668,071

İçimdeki Şeytan
2012 Korku 0 4.2 33,549

Ayin
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 85,697

Ye Dua Et Sev
2010 Dram 0 5.8 77,878

Parlak Yıldız
2009 Biyografi 0
Yapım Yöneticisi
7.0 23,981
2009 Dram 0 5.8 40,816

Mürekkep Yürek
2008 Macera Yapım Yöneticisi
0
6.1 69,011
2008 Aksiyon 0 6.0 17,140
2008 Dram Yapım Yöneticisi 8.0 1,426

Münih
2005 Dram 0 7.6 198,896

Vahiyler
2005 Fantastik 0 6.5 1,430
2003 Yönetmen Asistanı 7.6 26
2003 Komedi Yapımcı 3.3 1,236

Angelonun Öcü
2002 Aksiyon 0 5.3 8,113

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 Komedi Çeşitli 6.4 23,281
1996 Komedi 0 7.1 58,158

Hindistana Bir Geçit
1984 Macera Çeşitli 7.4 15,651
1984 Dram 0 7.2 658

007 James Bond: Ahtapot
1983 Aksiyon Çeşitli 6.6 86,885

Deniz Kurtları
1980 Aksiyon Çeşitli 6.3 3,530
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019