Giriş Kayıt
Jeff Melman

Jeff Melman


Yönetmen, Yapımcı

Jeff Melman, yönetmen, yapımcı.

İki Buçuk Adam (2003), Malcolm in The Middle 1 (2000), The Fresh Prince of Bel-Air (1990), Happy Endings (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeffrey Melman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ashley Garcia: Dâhi ve Âşık
2020 Komedi Yönetmen 6.7 421
2018 Komedi Yönetmen 7.5 5,160
2015 Komedi Yönetmen 6.9 1,602
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.5 7,233
2014 Komedi Yönetmen 5.9 925
2014 Komedi Yönetmen 7.3 14,823
2013 Komedi Yönetmen 6.9 7,016
2012 Komedi Yönetmen 5.7 2,915
2012 Komedi Yönetmen 3.2 961

Eski Eş
2011 Komedi Yönetmen 6.7 5,538
2011 Komedi Yönetmen 7.8 38,656
2010 Komedi Yönetmen 7.0 18,983
2010 Komedi Yönetmen 7.4 5,772
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.3 54,214
2009 Komedi Yönetmen 8.5 264,926
2009 Komedi Yönetmen 8.5 429,853
2007 Dram Yönetmen 7.4 7,922
2007 Dram Yönetmen 7.2 11,960
2007 Komedi Yönetmen 6.8 26,722
2006 Komedi Yönetmen 7.2 5,527
2005 Komedi Yönetmen 6.0 284
2005 Dram Yönetmen 7.6 308,232

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yönetmen 7.6 129,419
2004 Komedi Yönetmen 6.9 2,440

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Yönetmen 7.1 263,930
2003 Komedi Yapımcı 7.5 665
2002 Komedi Yönetmen 7.6 5,888
2001 Komedi Yönetmen 7.3 1,984

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.1 132,162
1999 Komedi Yönetmen 8.1 768
1996 Komedi Yönetmen 7.2 71,464
1996 Komedi Yönetmen 6.7 39,529
1993 Komedi Yönetmen 8.2 84,759
1993 Komedi Yönetmen 6.3 5,020

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.5 34,829
1990 Komedi Yönetmen 7.9 135,252
1990 Komedi Yönetmen 7.9 5,762

Benim 2 Babam
1987 Komedi Yönetmen 6.1 3,851
1984 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 14,476
1978 Komedi Çeşitli 6.4 400
1976 Komedi Çeşitli 9.3 291
1976 Komedi Yapımcı 6.9 7,759
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022