Giriş Kayıt
Lilly Melgar

Lilly Melgar (49)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Lilly Melgar, 30 Temmuz 1969 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1969
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Lily Melgar
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 49 Komedi Oyuncu 6.4 90

Kara Kobra
2012 43 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
3.6 297
2011 42 Aksiyon Oyuncu 5.4 32
2007 38 Komedi Oyuncu 5.1 570

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,278
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,827
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,678) Daredevil (2,519) Shameless (2,346) The Flash (2,002) Better Call Saul (1,897) Arrow (1,567) The Big Bang Theory (1,295) La Casa de Papel (1,030) Manifest (933) Black Mirror (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018