Giriş Kayıt
Lilly Melgar

Lilly Melgar (49)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Lilly Melgar, 30 Temmuz 1969 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1969
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Lily Melgar
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 49 Komedi Oyuncu    

Kara Kobra
2012 43 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
   
2011 42 Aksiyon Oyuncu 5.0 22
2007 38 Komedi Oyuncu 5.1 570

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,229
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,784
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,419) The 100 (2,226) Castle Rock (1,962) Sharp Objects (1,898) La casa de papel (1,808) Preacher (1,631) The Sinner (1,037) Vikings (1,011) Friends (790) Westworld (708)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018