Giriş Kayıt
Lilly Melgar

Lilly Melgar (49)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Lilly Melgar, 30 Temmuz 1969 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1969
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Lily Melgar
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 49 Komedi Oyuncu 5.1 103

Kara Kobra
2012 43 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
3.6 298
2011 42 Aksiyon Oyuncu 5.4 32
2007 38 Komedi Oyuncu 5.1 595

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,320
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,854
Film Altyazıları
Roma (5,319) The House with a Clock in Its Walls (4,533) Venom (3,727) First Man (2,623) Bird Box (2,546) A Simple Favor (2,156) Backtrace (1,535) Lukas (1,472) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,370) The Predator (1,157)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,111) Vikings (3,338) The Flash (2,168) Arrow (1,990) Outlander (1,086) Friends (1,085) La Casa de Papel (1,083) The Protector (1,075) The Big Bang Theory (882) Black Mirror (811)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018