Giriş Kayıt
Wendel Meldrum

Wendel Meldrum (61)


Oyuncu

Wendel Anne Meldrum, 15 Nisan 1958 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Less Than Kind (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wendel Anne Meldrum
Doğum Tarihi: 15 Nisan 1958
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Wendel Meldurm
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 7.0 54
2010 52 Komedi Oyuncu 5.6 82
2008 Komedi Oyuncu 6.8 488

Ortak(lar)
2005 47 Komedi Oyuncu 5.8 459
2003 45 Komedi Oyuncu 7.3 24,341

Geçmişin Sığınağı
1999 41 Komedi Oyuncu 6.6 55,690
1990 32 Aksiyon Oyuncu 6.1 905
1989 31 Aksiyon Oyuncu 6.0 29,518
1989 Komedi Oyuncu 8.9 225,635
1988 Komedi Oyuncu 8.3 31,835
1986 28 Dram Oyuncu 7.0 303
1982 Komedi Oyuncu 7.2 14,303
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019