Giriş Kayıt
Melle Mel

Melle Mel (57)


Oyuncu

Melvin Glover, 15 Mayıs 1961 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Çılgın Haber Ekibi (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melvin Glover
Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1961
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Grandmaster Flash and the Furious Five | Melvin Gl
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Oyuncu 8.4 1,331
2016 55 Belgesel Oyuncu 8.4 2,229
2012 51 Belgesel Oyuncu 6.5 300
2012 51 Belgesel Oyuncu 7.2 3,186
2011 50 Belgesel Oyuncu 6.9 69
2008 47 Komedi Oyuncu 8.1 1,307
1993 32 Komedi Oyuncu 5.4 8,253

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 28 Komedi Oyuncu 4.3 25,311
1984 23 Dram Oyuncu 6.5 3,040
1981 20 Biyografi 7.2 971
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,228) Venom (3,912) First Man (1,766) The Predator (1,222) Between Worlds (1,131) Mowgli (1,044) Roma (856) Sky Hunter (781) Lukas (757) Mission: Impossible - Fallout (731)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,344) Vikings (3,073) The Flash (2,171) Supergirl (1,559) Doctor Who (1,095) Supernatural (1,084) Counterpart (1,036) La Casa de Papel (929) Friends (865) The Big Bang Theory (863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018