Giriş Kayıt
Melle Mel

Melle Mel (57)


Oyuncu

Melvin Glover, 15 Mayıs 1961 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Çılgın Haber Ekibi (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melvin Glover
Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1961
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Grandmaster Flash and the Furious Five | Melvin Gl
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Oyuncu 8.3 981
2016 55 Belgesel Oyuncu 8.4 2,136
2012 51 Belgesel Oyuncu 6.5 295
2012 51 Belgesel Oyuncu 7.2 3,180
2011 50 Belgesel Oyuncu 7.0 67
2008 47 Komedi Oyuncu 8.1 1,291
1993 32 Komedi Oyuncu 5.4 8,205

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 28 Komedi Oyuncu 4.2 25,105
1984 23 Dram Oyuncu 6.5 3,022
1981 20 Biyografi 7.2 950
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018