Giriş Kayıt
Rebecca Meis DeMarco

Rebecca Meis DeMarco


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sesler

Rebecca Meis DeMarco, sanat bölümü, set dekoratörü, sesler.

(2009) Julie & Julia (2009), (2010) Ödül Peşinde (2010), (2004) Kinsey (2004), (2000) Kazan Dairesi (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Becca De Marco | Becca Meis DeMarco | Becca Meis D
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kör Nokta
2015 Aksiyon Set Dekoratörü 7.5 59,493

Motel
2014 Suç Sanat Bölümü 5.2 15,433

Para Avcısı
2013 Biyografi Sanat Bölümü 8.2 1,022,411

Kara Liste
2013 Suç Sanat Bölümü 8.1 155,854
2012 Suç Sanat Bölümü 6.6 1,469

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.0 79,909

Kukla
2011 Dram Set Dekoratörü 6.7 44,968

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 111,707

Jack'in Kayık Gezisi
2010 Komedi Set Dekoratörü 6.4 7,630
2009 Dram Set Dekoratörü 5.4 183

Özgür Woodstock
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.7 27,074
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.9 30,008
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 95,680

Şüphe
2008 Dram Sanat Bölümü 7.5 113,080

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Sanat Bölümü 7.0 285,840

Ölümcül Oyunlar
2007 Suç Set Dekoratörü 6.5 82,751

Gürültü
2007 Komedi Set Dekoratörü 6.2 4,088
2006 Komedi Set Dekoratörü 7.1 6,965
2004 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 45,731

Tutku Esirleri
2003 Gizem Sanat Bölümü 5.3 20,468
2002 Komedi Sanat Bölümü 7.0 30,802
2001 Komedi 7.8 29,334

Kazan Dairesi
2000 Gerilim Sanat Bölümü 7.0 46,250

Aşağıdakiler
2000 Romantik Sanat Bölümü 5.0 13,506
2000 Dram Sesler 7.4 1,812

Amerikalı Aşçı
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 827
1997 Suç Sanat Bölümü 8.7 80,743
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,390) American Gods (3,340) Into the Badlands (2,683) Supernatural (1,597) The Flash (1,542) Vikings (1,385) Arrow (1,322) This Is Us (1,247) The Blacklist (1,158) Criminal Minds (963)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019