Giriş Kayıt
Ides Meire

Ides Meire (34)


Oyuncu

Ides Meire, 21 Kasım 1984 Antwerp, Belçika doğumlu oyuncu.

"David" (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1984
Doğum Yeri: Antwerp, Belçika
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 369
2007 Dram Oyuncu 6.5 165
2004 20 Gerilim Oyuncu 6.3 444
2004 Suç Oyuncu 6.7 476
2003 Suç Oyuncu 6.7 207
2003 19 Komedi Oyuncu 7.1 2,303
1997 Dram Oyuncu 8.3 275
1995 11 Komedi Oyuncu 7.2 622
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019