Giriş Kayıt
Prakash Mehra

Prakash Mehra (69)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Prakash Mehra, 13 Temmuz 1939 Bijnor, Uttar Pradesh, Hindistan doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı.

Zanjeer (1973), Sharaabi (1984), Muqaddar Ka Sikandar (1978), Namak Halaal (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Prakash Mehra, 17 Mayıs 2009 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1939
Ölüm Tarihi: 17 Mayıs 2009
Doğum Yeri: Bijnor, Uttar Pradesh, Hindistan
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 57 Yönetmen
Yapımcı
Senarist
3.7 89
1992 53 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.4 248
1989 50 Komedi Yönetmen 4.0 416
1988 49 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.2 35
1986 47 Komedi Senarist
Müzik
Çeşitli
7.6 1,322
1984 45 Aksiyon Yönetmen
Senarist
7.4 2,302
1983 44 Dram Yapımcı
Senarist
5.4 39
1982 43 Komedi Yönetmen 7.4 1,973
1981 42 Dram Senarist
Yönetmen
Yapımcı
Müzik
7.2 1,920
1979 40 Aile Çeşitli 6.5 35
1978 39 Romantik Yönetmen
Yapımcı
7.5 2,228
1977 38 Aile Yapımcı 6.2 319
1976 37 Aksiyon Yönetmen 6.9 845
1973 34 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.6 3,271
1972 33 Aksiyon Yönetmen 7.5 88
1972 33 Komedi Senarist 5.6 15
1962 23 Romantik Çeşitli 7.0 177
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019