Giriş Kayıt
Steve Meerson

Steve Meerson


Senarist, Yapımcı

Steve Meerson, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 4.3 10,353
2001 Komedi 6.8 6,538

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Senarist 6.7 34,025

İkiz Kan
1991 Aksiyon Senarist 5.6 34,687

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Senarist 7.3 71,921
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (66,388) Supernatural (3,163) Star Trek: Discovery (2,247) The Flash (2,209) Into the Badlands (1,658) Arrow (1,570) The Big Bang Theory (1,473) Vikings (1,298) American Gods (1,223) This Is Us (1,180)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019