Giriş Kayıt
Peter Medak

Peter Medak (84)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Oyuncu

Peter Medak, 23 Aralık 1937 Budapest, Macaristan doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı, oyuncu.

Dehşet (1980), Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet (1998), Homicide: Life on the Street (1993), Aşk Bir Fahişedir (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Aralık 1937
Doğum Yeri: Budapest, Macaristan
Diğer Bir İsmi: Peter Medák
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 81 Belgesel Yönetmen
Oyuncu
6.7 499
2014 77 Müzik Oyuncu 8.5 5,165
2014 Suç Yönetmen 7.5 11,559
2014 Gerilim Yönetmen 7.4 2,257
2013 Suç Yönetmen 8.5 255,452
2008 71 Biyografi Yönetmen 5.0 643

Kartal Köpek Balığına Karşı
2007 70 Komedi 6.7 25,035

Washington'cılar
2007 Korku Yönetmen 5.5 2,016
2006 69 Korku 4.6 335
2001 Dram Yönetmen 7.4 5,379

Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet
1998 61 Aksiyon Yönetmen 4.4 29,744

Notre Dame'ın Kamburu
1997 60 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.1 1,721
1994 57 Aksiyon Oyuncu 5.5 82,529

Aşk Bir Fahişedir
1993 56 Suç Yönetmen 6.6 14,310
1993 Suç Yönetmen 8.7 12,911
1991 54 Suç Yönetmen 7.2 3,629

Kray kardesler
1990 53 Biyografi Yönetmen 6.6 8,659
1986 49 Dram Yönetmen 4.7 945

Alacakaranlık Kuşağı
1985 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.7 11,452

Masal Tiyatrosu
1982 Macera Yönetmen 8.3 2,298
1981 44 Aksiyon Yönetmen 6.2 4,549

Dehşet
1980 43 Korku Yönetmen 7.2 35,904
1980 Dram Yönetmen 5.5 686

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Yönetmen 6.6 7,932

"Uzay 1999"
1975 Macera Yönetmen 7.3 8,572
1972 35 Komedi Yönetmen 7.3 6,355
1972 35 Komedi Yönetmen 6.8 543
1970 33 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 1,514
1967 30 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.7 1,648

Cehennem Dönüşü
1966 29 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 7,077
1966 29 Komedi Yapımcı 5.9 822
1963 26 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 438
1962 25 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 3,403
1962 25 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 3,202
1960 23 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.1 994
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022