Giriş Kayıt
David McWhirter

David McWhirter


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Görsel Efekt

David McWhirter, yönetmen asistanı, yönetmen, görsel efekt.

Salaklar Prensi Robin Hood (1993), Babylon 5 (1994), Bulutların Ötesinde (1995), İlk Canilik (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 7.5 2,469

Kör Nokta
2015 Aksiyon Yönetmen 7.5 59,935
2015 Suç Yönetmen 6.7 54,318
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 275,289

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Yönetmen
Yönetmen Asistanı
7.7 10,695
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 29,276

Mutluluğun Peşinde
2010 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 45,284

Aşk Olur
2009 Dram Görsel Efekt 5.7 28,792
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 8.2 23,478
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 164
2005 Suç Yönetmen Asistanı
Yönetmen
7.6 21,056

Nip/Tuck 1
2003 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 50,507
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 4,871
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 4,031
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 4,663
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.7 6,816

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 27,718

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 28,841
1995 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 7.4 14,966

İlk Canilik
1995 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 24,665
1994 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 11,053
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.3 25,920

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Yönetmen Asistanı 6.7 106,769
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (359,888) Chernobyl (15,027) The Big Bang Theory (5,995) Killing Eve (2,415) Vikings (1,228) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,225) The 100 (1,096) The Flash (1,039) Shingeki no kyojin (1,038) The Blacklist (942)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019