Giriş Kayıt
Shane McRae

Shane McRae (42)


Oyuncu

Shane McRae, 23 Temmuz 1977 Gainesville, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Unutma Beni (2014), Sneaky Pete (2015), Gönlümü Çaldın (2013), Rewind (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1977
Doğum Yeri: Gainesville, Florida, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 39 Komedi Oyuncu 4.3 687
2015 Suç Oyuncu 8.2 24,217

Unutma Beni
2014 37 Dram Oyuncu 7.5 117,374

Gönlümü Çaldın
2013 36 Komedi Oyuncu 6.6 4,190
2013 Suç Oyuncu 7.5 80,849
2012 Dram Oyuncu 7.7 21,885
2012 35 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,332
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 30,801

Duyguların Rengi
2011 34 Dram Oyuncu 8.1 394,459

Kader Ajanları
2011 34 Romantik Oyuncu 7.1 228,408
2008 31 Gizem Oyuncu 4.2 426

Katil Ev
2008 31 Komedi Oyuncu 4.0 1,364
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 37,577
1968 Dram Oyuncu 7.0 2,053
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019