Giriş Kayıt
Ron McPherson

Ron McPherson


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Makyaj, Oyuncu

Ron McPherson, kameraman, görüntü yönetmeni, makyaj, oyuncu.

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir (2013), (2016) Kevin Hart: What Now? (2016), (2011) İnsanları Öldüren Bir Adam (2011), (2015) Checkmate (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ron Mcpherson
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Görüntü Yönetmeni 4.0 161
2016 Belgesel Kameraman 5.9 8,140
2015 Aksiyon Kameraman 2.9 931
2015 Aksiyon Kameraman 3.2 579
2014 Gizem Kameraman 6.2 128
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 1.9 263
2014 Dram Kameraman 4.9 47
2014 Romantik Görüntü Yönetmeni 6.1 33
2013 Aksiyon Kameraman 3.1 576

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
2013 Gerilim Kameraman 3.8 769
2012 Dram Kameraman 3.1 32
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.5 69

İnsanları Öldüren Bir Adam
2011 Komedi Kameraman 6.3 5,139

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 Komedi Oyuncu 7.7 39,650
1993 Korku Makyaj 5.0 1,346
1992 Aksiyon Makyaj 4.3 561
1991 Komedi Özel Efekt 5.4 227
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019