Giriş Kayıt
Scott McNeil

Scott McNeil (56)


Oyuncu

Scott McNeil, 15 Eylül 1962 Brisbane, Avustralya doğumlu oyuncu.

Dragon Ball Z (1996), Killing Gunther (2017), ReBoot (1994), Woody Woodpecker (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Eylül 1962
Doğum Yeri: Brisbane, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Scott McNeill | Scott McNiel | Scott Mcneil
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.93 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.3 2,655
2018 Komedi Oyuncu 6.5 2,017
2017 55 Animasyon Oyuncu 4.2 2,185
2017 55 Animasyon Oyuncu 7.5 391
2017 55 Aksiyon Oyuncu 4.7 7,567
2016 Suç Oyuncu 7.6 65,116
2016 Animasyon Oyuncu 5.7 75
2016 54 Animasyon Oyuncu 3.9 52
2016 54 Animasyon Oyuncu 5.6 1,273
2015 Fantastik Oyuncu 6.7 5,956

Kara Delik
2013 Dram Oyuncu 4.2 483

Ölüm Tepesi
2013 51 Fantastik Oyuncu    

İyi Geceler Adalet 3
2013 51 Western Oyuncu    
2013 51 Oyuncu 5.6 71
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 371
2011 49 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu 6.7 1,853
2010 48 Animasyon Oyuncu    

My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 17,460
2010 Aksiyon Oyuncu 8.0 520

Barbie: Denizkızı Hikayesi
2010 48 Animasyon Oyuncu 6.1 1,307
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 448
2009 47 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,022
2009 Animasyon Oyuncu 7.8 71

Melek ve Haydut
2009 47 Western Oyuncu    

Hulk; Thor ve Wolverine'e Karşı
2009 47 Animasyon Oyuncu 7.1 9,931

Barbie ve Kristal Şato
2008 46 Animasyon Oyuncu 6.2 1,410

Ölüm Defteri 3
2008 46 Suç Oyuncu 6.2 6,519
2007 45 Animasyon Oyuncu 2.9 2,151
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 1,388
2007 45 Animasyon Oyuncu 7.8 10,138
2007 45 Dram Oyuncu 5.7 82
2007 45 Animasyon Oyuncu 4.9 187
2007 45 Animasyon Oyuncu    
2007 45 Animasyon Oyuncu 6.1 334
2006 Animasyon Oyuncu    

Ölüme 12 Saat Kala
2006 44 Suç Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 1,235
2005 43 Animasyon Oyuncu    
2005 43 Animasyon Oyuncu    

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 336,391

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 43 Animasyon Oyuncu 7.6 7,755
2005 43 Animasyon Oyuncu 6.2 532

Barbie Periler Ülkesinde
2005 43 Animasyon Oyuncu 5.8 1,995
2005 Animasyon Oyuncu 4.9 4,710
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 940
2004 42 Animasyon Oyuncu    
2004 42 Komedi Oyuncu    

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 42 Aksiyon Oyuncu 5.0 40,115

Metal Simyacı
2003 Animasyon Oyuncu 8.6 51,472

Barbie Kuğu Gölü
2003 41 Animasyon Oyuncu 6.3 3,024

Bionicle: Işığın Maskesi
2003 Animasyon Oyuncu 5.7 2,195
2003 41 Animasyon Oyuncu    
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 160
2003 Animasyon Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu    
2001 Animasyon Oyuncu 6.9 248
2001 39 Animasyon Oyuncu    
2001 39 Aksiyon Oyuncu    
2001 Animasyon Oyuncu    
2001 39 Komedi Oyuncu    
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 8,277
2000 38 Animasyon Oyuncu    
2000 38 Animasyon Oyuncu 4.5 561
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 12,499
2000 38 Animasyon Oyuncu 5.7 2,861
2000 38 Macera Oyuncu 6.8 2,838
1999 37 Animasyon Oyuncu 7.5 11,107
1999 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,431
1999 Aksiyon Oyuncu    
1998 36 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 166
1997 35 Animasyon Oyuncu 5.9 184
1997 Aksiyon Oyuncu 4.5 930

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 74,740
1997 35 Aksiyon Oyuncu 6.8 615
1997 35 Dram Oyuncu    

Erdem Savaşçıları
1997 35 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,512
1997 35 Aksiyon Oyuncu    
1996 Animasyon Oyuncu 8.7 96,538
1996 Animasyon Oyuncu 7.9 2,903
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,929
1995 Animasyon Oyuncu 6.1 215
1995 Animasyon Oyuncu 6.0 151
1994 Animasyon Oyuncu 7.9 4,346
1993 Aksiyon Oyuncu 6.6 129
1993 31 Animasyon Oyuncu    

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,529
1990 28 Animasyon Oyuncu 6.9 4,294
1990 28 Animasyon Oyuncu 7.1 5,188
1989 27 Animasyon Oyuncu 7.1 4,622
1989 Animasyon Oyuncu 8.0 3,217
1981 19 Animasyon Oyuncu 7.2 269
1980 Animasyon Oyuncu    
1979 17 Animasyon Oyuncu 7.6 1,358
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018