Giriş Kayıt
Don McManus

Don McManus (59)


Oyuncu

Don McManus, 08 Kasım 1959 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu.

Aşk Sarhoşu (2002), The Onion Movie (2008), Kill Theory (2009), Lucky Bastard (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1959
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Don R. McManus
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gölün Altında
2018 59 Komedi Oyuncu 6.4 18,826
2018 59 Biyografi Oyuncu 7.2 78,771
2018 Dram Oyuncu 7.5 957

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 56 Korku Oyuncu 4.6 22,495
2015 56 Komedi Oyuncu 6.7 13,754

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 55 Aksiyon Oyuncu 6.8 388,748
2014 55 Komedi Oyuncu 7.6 19
2014 55 Dram Oyuncu 4.3 650

Son Şans
2013 54 Animasyon Oyuncu 6.5 16,080
2013 54 Dram Oyuncu 4.9 24

Anne
2013 Komedi Oyuncu 7.2 24,296
2013 54 Biyografi Oyuncu 6.2 36,064

Piyano
2013 54 Müzik Oyuncu 5.9 16,322

Ara Beni Eğlenelim
2012 53 Komedi Oyuncu 6.0 15,013
2011 52 Dram Oyuncu 6.2 148
2011 52 Dram Oyuncu 6.5 3,386
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 77,658
2009 50 Komedi Oyuncu 6.2 833

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 50 Aksiyon Oyuncu 5.9 40,703
2009 50 Komedi Oyuncu 4.0 1,406
2009 50 Korku Oyuncu 5.5 6,591

Vur Ve Öldür
2008 49 Suç Oyuncu 6.0 19,917
2008 49 Suç Oyuncu 5.3 294
2008 49 Komedi Oyuncu 6.3 14,854

Ben 10: Zamana Karşı Yarış
2007 48 Aksiyon Oyuncu 4.4 2,589
2007 48 Dram Oyuncu 6.6 287

Ocean's 13
2007 48 Suç Oyuncu 6.9 298,515
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 18,838
2006 Dram Oyuncu 7.1 1,623

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 354,672
2005 46 Aksiyon Oyuncu 4.2 5,267
2005 Dram Oyuncu 6.9 719

Büyük Hazine
2004 45 Aksiyon Oyuncu 6.9 285,970
2004 Komedi Oyuncu 8.4 40,341

Kızgın Güneş
2003 44 Komedi Oyuncu 6.8 43,371

Aşk Sarhoşu
2002 43 Komedi Oyuncu 7.3 133,443
2002 43 Biyografi Oyuncu 6.6 12,462
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 163,618
2001 42 Suç Oyuncu 6.8 237,797

Altıncı Gün
2000 41 Aksiyon Oyuncu 5.9 111,017

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 73,482

Manolya
1999 40 Dram Oyuncu 8.0 270,765
1998 39 Fantastik Oyuncu 5.0 406
1998 39 Komedi Oyuncu 5.8 297
1998 39 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 583

Hava Kuvvetleri Bir
1997 38 Aksiyon Oyuncu 6.5 168,014
1997 Suç Oyuncu 8.0 1,850
1995 36 Dram Oyuncu 6.8 258

Esaretin Bedeli
1994 35 Suç Oyuncu 9.3 2,113,460
1994 Dram Oyuncu 6.8 8,714
1994 35 Dram Oyuncu 6.1 414
1994 35 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.2 758
1993 34 Macera Oyuncu 5.7 1,329
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,655

Gerçeği Arayış
1991 32 Dram Oyuncu 6.3 4,492

Şenlik Ateşi
1990 31 Komedi Oyuncu 5.5 20,270

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Oyuncu 8.3 13,911
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019