Giriş Kayıt
Nancy McLoughlin

Nancy McLoughlin (58)


Oyuncu

Nancy Mott, 23 Mart 1960 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

(1986) 13. Cuma 6. Bölüm : Jason Yaşıyor (1986), (1991) Geri Döndüler (1991), (2005) Odd Girl Out (2005), (2008) Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nancy Mott
Doğum Tarihi: 23 Mart 1960
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 53 Belgesel Çeşitli
Oyuncu
8.6 1,463
2009 Belgesel Oyuncu 7.1 2,621
2008 48 Biyografi Oyuncu 6.0 2,210
2007 47 Suç Oyuncu 5.7 300

Başka Kimseye Benzemez
2006 46 Dram Oyuncu 6.4 422
2005 45 Dram Oyuncu 6.9 3,313
1996 Komedi Oyuncu 5.7 285
1993 33 Dram Oyuncu 6.7 349

Geri Döndüler
1991 31 Dram Oyuncu 5.7 8,231

13. Cuma 7. Bölüm: Yeni Kan
1988 28 Korku Oyuncu 5.3 27,361
1987 27 Komedi Oyuncu 5.8 2,297

13. Cuma 6. Bölüm : Jason Yaşıyor
1986 26 Korku Oyuncu 6.0 32,310
1986 26 Macera Oyuncu 6.6 222
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019