Giriş Kayıt
Seaton McLean

Seaton McLean


Yapımcı, Editör

Seaton McLean, yapımcı, editör.

Hırsız (2002), Kusursuz Soygun (2003), Morvern Callar (2002), Saint Ralph (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Seaton Mclean
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç 5.2 1,768

Taş Melek
2007 Dram Yapımcı 6.3 1,576
2005 Suç Yapımcı 7.0 398
2004 Komedi Yapımcı 7.5 5,509

Kumar Tutkusu
2003 Suç Yapımcı 7.1 11,790

Kusursuz Soygun
2003 Aksiyon Yapımcı 6.5 8,955

Hırsız
2002 Suç Yapımcı 6.6 9,546
2002 Dram Yapımcı 6.8 8,205

Formül 51
2001 Aksiyon Yapımcı 6.3 45,666
1999 Macera Yapımcı 7.7 555
1997 Aksiyon Yapımcı 6.3 3,487
1996 Dram Yapımcı 8.4 377

Alacakaranlık Kuşağı
1985 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.8 8,136
1983 Kısa Metraj Yapımcı
Editör
6.7 46
Dizi Altyazıları
Vikings (12,589) True Detective (6,123) The Punisher (5,898) The Big Bang Theory (3,426) Supernatural (3,412) Luther (2,606) Gotham (2,395) The Blacklist (1,934) Star Trek: Discovery (1,820) Project Blue Book (1,712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019