Giriş Kayıt
Seaton McLean

Seaton McLean


Yapımcı, Editör

Seaton McLean, yapımcı, editör.

Hırsız (2002), Kusursuz Soygun (2003), Morvern Callar (2002), Saint Ralph (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Seaton Mclean
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç 5.3 1,593

Taş Melek
2007 Dram Yapımcı 6.3 1,501
2005 Suç Yapımcı    
2004 Komedi Yapımcı 7.6 5,236

Kumar Tutkusu
2003 Suç Yapımcı 7.1 10,974

Kusursuz Soygun
2003 Aksiyon Yapımcı 6.5 8,728

Hırsız
2002 Suç Yapımcı 6.6 9,074
2002 Dram Yapımcı 6.8 7,792

Formül 51
2001 Aksiyon Yapımcı 6.3 44,758
1997 Aksiyon Yapımcı 6.3 3,438
1996 Dram Yapımcı 8.1 288

Alacakaranlık Kuşağı
1985 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.8 7,729
1983 Kısa Metraj Yapımcı
Editör
6.7 43
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,802) Shameless (3,767) Bodyguard (2,348) Castle Rock (1,994) The First (1,588) Fear the Walking Dead (1,419) The 100 (1,110) La Casa de Papel (1,104) Suits (855) Friends (787)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018