Giriş Kayıt
Seaton McLean

Seaton McLean


Yapımcı, Editör

Seaton McLean, yapımcı, editör.

Hırsız (2002), Kusursuz Soygun (2003), Morvern Callar (2002), Saint Ralph (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Seaton Mclean
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç 5.2 1,741

Taş Melek
2007 Dram Yapımcı 6.3 1,570
2005 Suç Yapımcı 7.0 393
2004 Komedi Yapımcı 7.6 5,465

Kumar Tutkusu
2003 Suç Yapımcı 7.1 11,671

Kusursuz Soygun
2003 Aksiyon Yapımcı 6.5 8,877

Hırsız
2002 Suç Yapımcı 6.6 9,490
2002 Dram Yapımcı 6.8 8,109

Formül 51
2001 Aksiyon Yapımcı 6.3 45,441
1997 Aksiyon Yapımcı 6.3 3,471
1996 Dram Yapımcı 8.4 374

Alacakaranlık Kuşağı
1985 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.8 7,898
1983 Kısa Metraj Yapımcı
Editör
6.6 45
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,867) Supernatural (1,761) Titans (1,368) Outlander (1,172) Better Call Saul (1,016) La Casa de Papel (932) Arrow (905) Doctor Who (843) Kidding (759) Supergirl (724)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018