Giriş Kayıt
Tom McLaughlin

Tom McLaughlin


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü, Yapımcı

Tom McLaughlin, animasyon, yönetmen, sanat bölümü, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Thomas McLaughlin Jr. | Tom McLaughlin Jr. | Thoma
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Animasyon 7.1 5,444
2013 Animasyon Animasyon 6.9 176
2012 Animasyon Animasyon 5.9 1,964
2012 Animasyon Animasyon 7.4 173

Superman ve Batman: Halk Düşmanları
2009 Animasyon Animasyon 7.2 18,528

Yeşil Fener: İlk Işık
2009 Animasyon Animasyon 7.1 12,911

Ben 10: Uzaylı Gücü
2008 Animasyon Animasyon 7.1 4,538

Adalet Birliği: Yeni Sınır
2008 Animasyon Animasyon 7.0 15,857

Superman: Kıyamet Günü
2007 Animasyon Animasyon 7.0 17,785
2006 Animasyon Animasyon 7.3 1,213
2005 Animasyon Animasyon 6.5 2,474
2003 Animasyon Animasyon 7.8 22,002

Tarzan Ve Jane
2002 Animasyon Animasyon 5.4 4,591

Adalet Birliği
2001 Animasyon Animasyon 8.6 34,781

Batman Dönüyor
1999 Macera Animasyon 8.1 20,901
1998 Animasyon Yapımcı
Yönetmen
7.2 1,591

Batman / Superman : Dünyanın En İyisi
1997 Animasyon Animasyon 7.8 7,454
1997 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 4,861
1996 Aksiyon Yönetmen 6.4 1,306
1996 Animasyon Animasyon 8.1 11,560
1994 Animasyon Animasyon 7.3 8,572

Batman: Hayaletin Maskesi
1993 Animasyon Animasyon 7.9 36,817
1993 Animasyon Animasyon 7.9 18,626

Şeker Adamın Laneti
1992 Korku Görsel Efekt 6.6 57,143

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Animasyon 8.9 70,202
1987 Animasyon Animasyon 7.9 26,785
1986 Aile Animasyon 8.0 3,515
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018