Giriş Kayıt
Tom McLaughlin

Tom McLaughlin


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü, Yapımcı

Tom McLaughlin, animasyon, yönetmen, sanat bölümü, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Thomas McLaughlin Jr. | Tom McLaughlin Jr. | Thoma
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Animasyon 7.1 5,307
2013 Animasyon Animasyon    
2012 Animasyon Animasyon 5.9 1,880
2012 Animasyon Animasyon 7.3 159

Superman ve Batman: Halk Düşmanları
2009 Animasyon Animasyon 7.2 12,671

Yeşil Fener: İlk Işık
2009 Animasyon Animasyon 7.2 9,575

Ben 10: Uzaylı Gücü
2008 Animasyon Animasyon 7.0 3,713

Adalet Birliği: Yeni Sınır
2008 Animasyon Animasyon 7.1 11,432

Superman: Kıyamet Günü
2007 Animasyon Animasyon 7.0 17,007
2006 Animasyon Animasyon 7.3 722
2005 Animasyon Animasyon 6.5 2,089
2003 Animasyon Animasyon 7.8 21,630

Tarzan Ve Jane
2002 Animasyon Animasyon 5.3 3,798

Adalet Birliği
2001 Animasyon Animasyon 8.6 34,317

Batman Dönüyor
1999 Macera Animasyon 8.1 20,709
1998 Animasyon Yapımcı
Yönetmen
7.1 1,159

Batman / Superman : Dünyanın En İyisi
1997 Animasyon Animasyon 7.8 6,828
1997 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 4,601
1996 Aksiyon Yönetmen 6.4 1,176
1996 Animasyon Animasyon 8.1 11,366
1994 Animasyon Animasyon 7.3 7,839

Batman: Hayaletin Maskesi
1993 Animasyon Animasyon 7.9 35,391
1993 Animasyon Animasyon 7.9 18,115

Şeker Adamın Laneti
1992 Korku Görsel Efekt 6.6 56,434

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Animasyon 8.9 69,052
1987 Animasyon Animasyon 7.9 26,085
1986 Aile Animasyon 8.0 3,049
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018