Giriş Kayıt
Geoff McKnight

Geoff McKnight


Oyuncu

Geoff McKnight, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 2.8 77
2013 Biyografi Oyuncu 5.7 1,829
2013 Dram Oyuncu 6.0 1,308

Ölümün Sesi
2008 Korku Oyuncu 4.0 29,317
2005 Dram Oyuncu 4.4 1,908

Tehdit
2004 Dram Oyuncu 5.9 12,671
2004 Biyografi Oyuncu 6.7 3,516

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Oyuncu 6.8 23,947

Mavi Gök
1994 Dram Oyuncu 6.4 6,156
1993 Dram Oyuncu 8.5 690
1992 Dram Oyuncu 6.4 55
1991 Suç Oyuncu 6.6 149
1989 Aksiyon Oyuncu 4.3 5,308
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,924
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019