Giriş Kayıt
Bill McKinney

Bill McKinney (80)


Oyuncu

William Denison McKinney, 12 Eylül 1931 Chattanooga, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu.

Rambo (1982), Kanunsuz Josey Wales (1976), Yüzde yüz ölüm (1976), Tex (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Bill McKinney, 01 Aralık 2011 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: William Denison McKinney
Doğum Tarihi: 12 Eylül 1931
Ölüm Tarihi: 01 Aralık 2011
Doğum Yeri: Chattanooga, Tennessee, ABD
Diğer Bir İsmi: William McKinney
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Nereden Biliyorsun
2010 79 Komedi Oyuncu 5.4 39,891

Zafer ve Gurur
2008 77 Suç Oyuncu 6.7 56,561
2007 76 Western Oyuncu 4.6 331

Şans Sende
2007 76 Dram Oyuncu 5.9 19,359

Kesişen Hayatlar
2007 76 Suç Oyuncu 6.1 1,349
2006 75 Komedi Oyuncu 4.5 68
2006 75 Dram Oyuncu 6.1 310

2001 Yamyam
2005 74 Komedi Oyuncu 5.4 11,239
2004 73 Dram Oyuncu 6.6 7,897

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 72 Animasyon Oyuncu 5.7 29,198

Cehennemde Doğanlar
2003 72 Fantastik Oyuncu 3.5 571
2000 Belgesel Oyuncu
6.9 342

Yeşil Yol
1999 68 Suç Oyuncu 8.5 970,965
1998 67 Komedi Oyuncu 6.3 498
1996 Gizem Oyuncu 3.7 327

Şehirli Züppeler 2
1994 63 Macera Oyuncu 5.5 16,659
1992 61 Macera Çeşitli 6.4 368

Geleceğe Dönüş 3
1990 59 Aksiyon Oyuncu 7.4 344,497
1990 59 Gizem Oyuncu 6.2 445

Sahil Güvenlik
1989 Dram Oyuncu 5.2 21,936

Pembe Cadillac
1989 58 Aksiyon Oyuncu 5.3 9,851
1989 58 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,390
1984 53 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,276
1983 52 Biyografi Oyuncu 6.8 1,131

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.6 29,917

Rambo
1982 51 Aksiyon Oyuncu 7.7 196,727
1982 51 Dram Oyuncu 6.6 1,725
1981 Dram Oyuncu 7.6 282
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,184
1980 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 15,443
1980 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 9,565
1980 49 Dram Oyuncu 6.4 1,666

Asla Yenilme
1978 47 Aksiyon Oyuncu 6.3 20,508
1978 Komedi Oyuncu 6.5 1,055

Kanun Yolunda
1977 46 Aksiyon Oyuncu 6.4 18,474
1977 46 Biyografi Oyuncu 6.2 1,431

Yüzde yüz ölüm
1976 45 Aksiyon Oyuncu 5.5 3,822

Silahşör
1976 45 Dram Oyuncu 7.7 19,616

Kanunsuz Josey Wales
1976 45 Western Oyuncu 7.9 58,370

Kırık Kalpler Geçidi
1975 44 Gizem Oyuncu 6.8 5,573
1975 Suç Oyuncu 6.8 1,722
1974 43 Komedi Oyuncu 6.6 1,837

Parallax Esrarı
1974 43 Gerilim Oyuncu 7.2 13,022

Yıldırım Emri
1974 43 Komedi Oyuncu 7.1 18,892
1974 Biyografi Oyuncu 7.7 814
1973 42 Suç Oyuncu 7.1 2,669
1973 42 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,258

Kurtuluş
1972 41 Macera Oyuncu 7.7 88,849

Vahsi sürücü
1972 41 Komedi Oyuncu 6.8 4,464

Kanunun Bekçisi
1972 41 Komedi Oyuncu 7.0 6,363
1972 41 Dram Oyuncu 5.5 905
1971 Western Oyuncu 7.7 1,383
1968 37 Western Oyuncu 6.9 2,831
Dizi Altyazıları
Arrow (3,500) Vikings (3,055) The Flash (2,743) Doctor Who (1,651) Outlander (1,425) Supergirl (1,274) Supernatural (1,105) La Casa de Papel (1,075) Titans (956) Friends (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018