Giriş Kayıt
Bill McKinney

Bill McKinney (80)


Oyuncu

William Denison McKinney, 12 Eylül 1931 Chattanooga, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu.

Rambo (1982), Kanunsuz Josey Wales (1976), Yüzde yüz ölüm (1976), Tex (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Bill McKinney, 01 Aralık 2011 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: William Denison McKinney
Doğum Tarihi: 12 Eylül 1931
Ölüm Tarihi: 01 Aralık 2011
Doğum Yeri: Chattanooga, Tennessee, ABD
Diğer Bir İsmi: William McKinney
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Nereden Biliyorsun
2010 79 Komedi Oyuncu 5.4 39,565

Zafer ve Gurur
2008 77 Suç Oyuncu 6.7 56,371
2007 76 Western Oyuncu 4.6 319

Şans Sende
2007 76 Dram Oyuncu 5.9 19,299

Kesişen Hayatlar
2007 76 Suç Oyuncu 6.1 1,338
2006 75 Komedi Oyuncu 4.5 68
2006 75 Dram Oyuncu 6.2 296

2001 Yamyam
2005 74 Komedi Oyuncu 5.4 11,142
2004 73 Dram Oyuncu 6.7 7,861

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 72 Animasyon Oyuncu 5.7 28,937

Cehennemde Doğanlar
2003 72 Fantastik Oyuncu 3.5 568
2000 Belgesel Oyuncu
6.9 337

Yeşil Yol
1999 68 Suç Oyuncu 8.5 959,758
1998 67 Komedi Oyuncu 6.4 475
1996 Gizem Oyuncu 3.7 325

Şehirli Züppeler 2
1994 63 Macera Oyuncu 5.5 16,558
1992 61 Macera Çeşitli 6.4 366

Geleceğe Dönüş 3
1990 59 Aksiyon Oyuncu 7.4 341,331
1990 59 Gizem Oyuncu 6.1 443

Sahil Güvenlik
1989 Dram Oyuncu 5.2 21,790

Pembe Cadillac
1989 58 Aksiyon Oyuncu 5.3 9,757
1989 58 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,371
1984 53 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,194
1983 52 Biyografi Oyuncu 6.7 1,121

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.6 29,712

Rambo
1982 51 Aksiyon Oyuncu 7.7 195,242
1982 51 Dram Oyuncu 6.6 1,711
1981 Dram Oyuncu 7.6 281
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,124
1980 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 15,241
1980 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 9,456
1980 49 Dram Oyuncu 6.4 1,660

Asla Yenilme
1978 47 Aksiyon Oyuncu 6.3 20,241
1978 Komedi Oyuncu 6.5 1,046

Kanun Yolunda
1977 46 Aksiyon Oyuncu 6.4 18,284
1977 46 Biyografi Oyuncu 6.2 1,417

Yüzde yüz ölüm
1976 45 Aksiyon Oyuncu 5.5 3,777

Silahşör
1976 45 Dram Oyuncu 7.7 19,488

Kanunsuz Josey Wales
1976 45 Western Oyuncu 7.9 57,957

Kırık Kalpler Geçidi
1975 44 Gizem Oyuncu 6.8 5,507
1975 Suç Oyuncu 6.8 1,706
1974 43 Komedi Oyuncu 6.6 1,815

Parallax Esrarı
1974 43 Gerilim Oyuncu 7.2 12,912

Yıldırım Emri
1974 43 Komedi Oyuncu 7.1 18,589
1974 Biyografi Oyuncu 7.7 810
1973 42 Suç Oyuncu 7.1 2,640
1973 42 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,234

Kurtuluş
1972 41 Macera Oyuncu 7.7 88,291

Vahsi sürücü
1972 41 Komedi Oyuncu 6.8 4,429

Kanunun Bekçisi
1972 41 Komedi Oyuncu 7.0 6,289
1972 41 Dram Oyuncu 5.5 898
1971 Western Oyuncu 7.7 1,368
1968 37 Western Oyuncu 6.9 2,808
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,771) Shameless (3,673) The Big Bang Theory (3,397) Supernatural (2,651) A Discovery of Witches (2,188) Better Call Saul (1,848) Titans (1,796) Doctor Who (1,740) The Flash (1,251) La Casa de Papel (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018