Giriş Kayıt
Tawnia McKiernan

Tawnia McKiernan


Yönetmen

Tawnia McKiernan, yönetmen.

Warehouse 13 (2009), Devious Maids (2013), (2005) Kriminal (2005), (2011) Grimm (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tawnia Mckiernan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yönetmen    
2018 Dram Yönetmen 7.5 8,080
2018 Aksiyon Yönetmen 6.4 14,709
2017 Dram Yönetmen 7.0 4,838
2013 Komedi Yönetmen 7.8 20,063
2012 Dram Yönetmen 5.8 447
2011 Dram Yönetmen 7.8 99,479
2010 Suç Yönetmen 7.5 27,585
2009 Suç Yönetmen 6.7 43,241
2009 Dram Yönetmen 7.6 42,312
2009 Komedi Yönetmen 7.1 17,714
2008 Aksiyon Yönetmen 7.9 38,443
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 63,640
2006 Komedi Yönetmen 8.4 75,766
2005 Komedi Yönetmen 7.9 127,444

Kriminal
2005 Suç Yönetmen 8.1 132,651
2005 Suç Yönetmen 7.6 367

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 24,394
2002 Komedi Yönetmen 8.0 57,602
1998 Aksiyon Yönetmen 4.1 3,888
1996 Aksiyon Çeşitli 4.0 1,057

Acil Servis
1994 Dram Yönetmen 7.7 45,256
1993 Suç Yönetmen 7.5 10,271
1992 Aksiyon Yönetmen 6.1 3,764

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen 6.6 1,964
Dizi Altyazıları
Vikings (5,919) Supernatural (2,663) Titans (2,544) The Flash (1,878) Doctor Who (1,320) The Gifted (1,305) Outlander (1,117) The Big Bang Theory (1,080) La Casa de Papel (1,028) Black Mirror (1,000)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018