Giriş Kayıt
Tawnia McKiernan

Tawnia McKiernan


Yönetmen

Tawnia McKiernan, yönetmen.

Warehouse 13 (2009), Devious Maids (2013), (2005) Kriminal (2005), (2011) Grimm (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tawnia Mckiernan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen 6.5 12,022
2017 Dram Yönetmen 7.1 4,557
2013 Komedi Yönetmen 7.8 19,744
2012 Dram Yönetmen 5.8 424
2011 Dram Yönetmen 7.8 97,938
2010 Suç Yönetmen 7.5 26,686
2009 Suç Yönetmen 6.7 42,262
2009 Dram Yönetmen 7.6 41,809
2009 Komedi Yönetmen 7.1 17,554
2008 Aksiyon Yönetmen 7.9 37,997
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 63,093
2006 Komedi Yönetmen 8.4 74,838
2005 Komedi Yönetmen 7.9 125,810

Kriminal
2005 Suç Yönetmen 8.1 129,307
2005 Suç Yönetmen 7.7 349

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 24,236
2002 Komedi Yönetmen 8.0 56,739
1998 Aksiyon Yönetmen 4.1 3,700
1996 Aksiyon Çeşitli 3.9 990

Acil Servis
1994 Dram Yönetmen 7.7 44,622
1993 Suç Yönetmen 7.5 10,070
1992 Aksiyon Yönetmen 6.0 3,689

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen 6.6 1,917
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,992) The 100 (2,674) La casa de papel (2,126) Castle Rock (1,941) Sharp Objects (1,738) Preacher (1,504) The Sinner (1,204) Vikings (1,095) Westworld (889) Friends (860)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018