Giriş Kayıt
Elizabeth McKechnie

Elizabeth McKechnie


Oyuncu

Elizabeth McKechnie, oyuncu.

(2004) Dehşet Tüneli (2004), (2002) Korku Nokta Com (2002), (2002) Messiah 2: Vengeance Is Mine (2002), (2004) Tooth (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth McKecknie | Elizabeth McKenchie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Tüneli
2004 Korku Oyuncu 5.6 25,994
2004 Aile Oyuncu 2.6 683

Korku Nokta Com
2002 Suç Oyuncu 3.3 18,500
2002 Suç Oyuncu 7.7 764
2000 Dram Oyuncu 5.1 902
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,139
1985 Macera Oyuncu 7.5 1,140
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,373
Dizi Altyazıları
Vikings (3,176) Supernatural (3,017) Arrow (2,394) The Flash (1,950) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (934) Counterpart (890) Friends (743) The Protector (727) Black Mirror (662)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018