Giriş Kayıt
Janet McIver

Janet McIver


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Janet McIver, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Balinanın Sırtında (2002), Bir Zamanlar Savaşçıydılar (1994), Masamdaki Melek (1990), Power Rangers Samurai (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 83
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 98
2011 Romantik Yapımcı 6.2 254
2011 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.0 1,581
2010 Dram Yapımcı 6.8 103

Balinanın Sırtında
2002 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 37,681

Bozuk İngilizce
1996 Dram Yapımcı 6.5 645

Bir Zamanlar Savaşçıydılar
1994 Suç Yapım Yöneticisi 7.9 29,457

Masamdaki Melek
1990 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.6 5,960
1984 Korku Yönetmen Asistanı 6.0 5,145

Vahsi ada
1983 Aksiyon Çeşitli 6.3 1,771
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019