Giriş Kayıt
Marty McInally

Marty McInally


Kameraman

Marty McInally, kameraman.

The Killing (2011), Gizli Dosyalar (1993), Camelot (2011), (2013) Bates Motel (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Marty Mc Inally | Martin McInally | Marty McNally 
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Kameraman 8.2 80,263

Fabrika
2012 Suç Kameraman 5.8 9,696
2012 Dram Kameraman 6.0 451
2011 Gerilim Kameraman    
2011 Suç Kameraman 8.2 84,234
2011 Dram Kameraman 6.5 21,538
2010 Dram Kameraman 6.4 10,881

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Kameraman 5.0 203,266

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Kameraman 5.9 159,046

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Kameraman    
2009 Dram Kameraman 5.9 21
2009 Aile Kameraman 5.6 1,821
2009 Dram Kameraman 6.4 1,488
2008 Komedi Kameraman    

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Kameraman 5.9 83,319
2008 Dram Kameraman 6.2 12,679

88 Dakika
2007 Suç Kameraman 5.9 70,189

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Kameraman 3.8 41,013

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Kameraman 4.5 10,202

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Kameraman 5.7 11,410

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Kameraman 6.7 174,958

Yaratıklar
2006 Komedi Kameraman 6.5 67,700
2005 Aksiyon Kameraman 2.9 32,061

Çılgın Haftasonu
2005 Komedi Kameraman 5.3 7,017

Hayalet Sesler
2005 Dram Kameraman 5.5 42,315
2005 Komedi Kameraman    

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Kameraman 6.2 27,837

Jiminy Glick Festivalde
2004 Komedi Kameraman 5.2 1,559
2003 Macera Kameraman 7.5 13,679
2003 Dram Kameraman    
2003 Dram Kameraman    
2003 Komedi Kameraman 4.8 5,511
2003 Aile Kameraman    

Balistik
2002 Aksiyon Kameraman 3.6 17,280

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Kameraman 5.1 51,153
2000 Dram Kameraman    

Şaşkınlar
2000 Komedi Kameraman 5.7 7,342
1999 Aksiyon Kameraman    
1999 Aksiyon Kameraman    

Gizli Dosyalar
1993 Dram Kameraman 8.7 175,769
1993 Aksiyon Kameraman 5.5 11,387

Yaşamak İçin
1993 Aksiyon Kameraman 7.1 44,315
1991 Macera Kameraman 6.2 5,381

Dostluk Yemini
1990 Dram Kameraman 6.5 4,416

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Kameraman 6.1 19,168
Dizi Altyazıları
The 100 (2,868) Castle Rock (2,285) La casa de papel (1,913) Better Call Saul (1,464) Vikings (1,058) The Sinner (1,030) Sharp Objects (886) Preacher (877) Westworld (869) Friends (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018