Giriş Kayıt
Marty McInally

Marty McInally


Kameraman

Marty McInally, kameraman.

The Killing (2011), Gizli Dosyalar (1993), Camelot (2011), Atomic Train (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Marty Mc Inally | Martin McInally | Marty McNally 
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Kameraman 8.2 81,706

Fabrika
2012 Suç Kameraman 5.8 9,826
2012 Dram Kameraman 6.0 577
2011 Gerilim Kameraman 5.2 280
2011 Suç Kameraman 8.3 85,336
2011 Dram Kameraman 6.5 21,653
2010 Dram Kameraman 6.4 11,595

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Kameraman 5.0 204,820

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Kameraman 5.9 160,382

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Kameraman 5.1 12,022
2009 Dram Kameraman 5.9 1,474
2009 Aile Kameraman 5.7 2,085
2009 Dram Kameraman 6.4 1,711
2008 Komedi Kameraman 5.9 23,521

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Kameraman 5.9 84,142
2008 Dram Kameraman 6.2 12,977

88 Dakika
2007 Suç Kameraman 5.9 70,484

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Kameraman 3.8 41,331

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Kameraman 4.5 10,603

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Kameraman 5.7 12,033

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Kameraman 6.7 176,040

Yaratıklar
2006 Komedi Kameraman 6.5 68,171
2005 Aksiyon Kameraman 2.9 32,217

Çılgın Haftasonu
2005 Komedi Kameraman 5.3 7,312

Hayalet Sesler
2005 Dram Kameraman 5.5 44,650
2005 Komedi Kameraman 7.1 5,766

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Kameraman 6.2 29,007

Jiminy Glick Festivalde
2004 Komedi Kameraman 5.6 1,773
2003 Macera Kameraman 7.5 13,788
2003 Dram Kameraman 6.0 1,300
2003 Dram Kameraman 7.8 1,312
2003 Komedi Kameraman 4.8 5,644
2003 Aile Kameraman 5.7 2,015

Balistik
2002 Aksiyon Kameraman 3.6 17,826

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Kameraman 5.1 51,537
2000 Dram Kameraman 6.8 519

Şaşkınlar
2000 Komedi Kameraman 5.7 7,532
1999 Aksiyon Kameraman 5.4 1,635
1999 Aksiyon Kameraman 4.7 2,027

Gizli Dosyalar
1993 Dram Kameraman 8.7 177,463
1993 Aksiyon Kameraman 5.5 12,034

Yaşamak İçin
1993 Aksiyon Kameraman 7.1 44,771
1991 Macera Kameraman 6.2 5,892

Dostluk Yemini
1990 Dram Kameraman 6.5 4,841

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Kameraman 6.1 19,375
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018