Giriş Kayıt
Tim C. McHenry

Tim C. McHenry


Dublör

Tim C. McHenry, dublör.

(2003) Asabiyim (2003), (1995) Amerikan Başkanı (1995), (1997) Gridlock'd (1997), (1999) Okyanus Kadar Derin (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim C. Mc Henry | Tim McHenry
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Dublör 9.0 2,040,220

Lütfen Beni Öldürme
2006 Komedi Dublör 7.6 206,016

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Dublör 6.6 152,747

Asabiyim
2003 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 190,741
2002 Komedi Taşıma Bölümü 3.3 20,423

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Taşıma Bölümü 6.4 11,945

Benim Devim
1998 Komedi Taşıma Bölümü 4.9 6,283

O Çok Sevimli
1997 Dram Taşıma Bölümü 5.9 7,643

Gridlock'd
1997 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 13,631

Amerikan Başkanı
1995 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 48,020
1986 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 4,216
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019