Giriş Kayıt
Jen McGowan

Jen McGowan


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Casting

Washington D.C., USA, Washington D.C., ABD doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, casting.

Kelly & Cal (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Washington D.C., USA
Doğum Yeri: Washington D.C., ABD
Diğer Bir İsmi: Jennifer McGowan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Oyuncu 7.5 49
2018 Dram Yönetmen    
2014 Komedi Yönetmen 6.2 1,429
2010 Kısa Metraj Yönetmen 8.6 53
2006 Komedi Casting 5.3 344

İyi Alman
2006 Dram Çeşitli 6.1 22,319
2006 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.8 24
2001 Komedi Çeşitli 6.4 1,297

Erkekler Ağlamaz
1999 Biyografi Çeşitli 7.6 85,169
1997 Komedi Çeşitli 6.8 1,423
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018