Giriş Kayıt
David McGillivray

David McGillivray (75)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

David McGillivray, 07 Eylül 1947 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

House of Whipcord (1974) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Eylül 1947
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: David Mc.Gillivray
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu
Yapımcı
4.8 71
2012 65 Belgesel Oyuncu    
2011 64 Dram Oyuncu 3.9 271
2008 61 Belgesel 7.2 54
1978 31 Korku Oyuncu
Senarist
5.2 1,512
1976 29 Korku Oyuncu
Senarist
5.2 1,946
1976 29 Dram Senarist 5.7 1,312
1976 29 Korku Senarist 6.3 1,085
1974 27 Korku Oyuncu
Senarist
6.2 2,458
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022