Giriş Kayıt
Michael McGee

Michael McGee (65)


Sesler

Michael McGee, 11 Ocak 1954 Québec, Kanada doğumlu sesler.

Life-Size (2000), I've Been Waiting for You (1998), A Wrinkle in Time (2003), Göldeki Sihir (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1954
Doğum Yeri: Québec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Michael Mcgee
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 62 Aksiyon Sesler 6.5 570,576

Sığınak
2015 61 Korku Sesler 6.4 17,327
2014 60 Aksiyon Sesler 6.4 344,331

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 59 Macera Sesler 5.8 101,647

Çelik Adam
2013 59 Aksiyon Sesler 7.1 641,946

Görevimiz Tehlike 4
2011 57 Aksiyon Sesler 7.4 425,262
2011 57 Aksiyon Sesler 6.1 217,424

Kız ve Kurt
2011 57 Fantastik Sesler 5.5 101,886

Tron Efsanesi
2010 56 Aksiyon Sesler 6.8 294,457
2009 55 Aksiyon Sesler 5.8 325,793
2009 55 Aksiyon Sesler 7.6 451,583

Merhaba Dünyalı
2007 53 Komedi Sesler 6.8 19,125

Çık Aramızdan
2007 53 Komedi Sesler 5.3 36,031

Tam Gaz
2007 53 Komedi Sesler 6.7 69,175

Sihirli Kutu
2007 53 Aile Sesler 6.3 20,072
2006 52 Korku Sesler 4.7 1,413

Katil Yılanlar
2006 52 Aksiyon Sesler 5.5 125,654
2005 Animasyon Sesler 6.4 1,074

Sadece Arkadaş
2005 51 Komedi Sesler 6.2 96,466

Cennette Karşılaşacağınız Beş Kişi
2004 Dram Sesler 7.4 5,432
2004 50 Aksiyon Sesler 5.9 154,591

Efsane
2004 50 Dram Sesler 7.5 42,988
2003 49 Aile Sesler 5.7 2,093
2003 49 Dram Sesler 6.2 782

Onlar
2002 48 Korku Sesler 4.8 11,853
2001 47 Macera Sesler 4.6 1,541

Sırılsıklam Aşık
2001 47 Komedi Sesler 5.4 13,107

Kamuflaj
2001 47 Aksiyon Sesler 4.7 1,428
2000 46 Komedi Sesler 5.7 7,736
1998 44 Aksiyon Sesler 3.7 2,361
1998 44 Korku Sesler 5.5 1,198
1997 43 Aksiyon Sesler 5.2 3,222
1997 43 Dram Sesler 6.1 1,915
1996 Dram Sesler 8.3 435

Göldeki Sihir
1995 41 Macera Sesler 5.8 1,768
1995 41 Dram Sesler 5.9 158
1995 41 Macera Sesler 6.4 2,339
1994 40 Macera Sesler 5.7 5,915

Buz Cehennemi
1993 39 Aksiyon Sesler 5.2 852
1993 39 Komedi Sesler 5.8 1,402
1992 38 Dram Sesler 4.7 227
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,899) Into the Badlands (2,772) The Flash (1,993) American Gods (1,846) Arrow (1,501) Vikings (1,374) Supernatural (1,269) This Is Us (1,148) Star Trek: Discovery (945) The Big Bang Theory (930)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019