Giriş Kayıt
Iain McFadyen

Iain McFadyen


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Iain McFadyen, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Iain Mcfayden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 445,892

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 183,059

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 206,447

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Sanat Yönetmeni 6.3 190,681

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.5 249,267

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 360,957

Münih
2005 Dram Sanat Bölümü 7.6 196,725

Operadaki Hayalet
2004 Dram Sanat Bölümü 7.3 108,597
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 12,342

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 120,208
2003 Suç Sanat Bölümü 6.5 5,459

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 118,431
2001 Dram Sanat Bölümü 6.4 19,130

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 642,816
Dizi Altyazıları
True Detective (6,191) Vikings (3,284) Shameless (2,245) Gotham (2,229) Shooter (1,839) The Umbrella Academy (1,779) Inside No. 9 (1,527) Doom Patrol (1,433) Star Trek: Discovery (1,339) The Big Bang Theory (1,123)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019