Giriş Kayıt
Tom McFadden

Tom McFadden


Oyuncu

Tom McFadden, oyuncu.

(1985) Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı (1985), (1977) Black Sunday (1977), (1988) 976-EVIL (1988), (1979) Prophecy (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thom McFadden | Thom McFdden
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Suç Oyuncu 5.0 334
1988 Korku Oyuncu 5.1 4,253
1986 Suç Oyuncu 7.5 2,019

Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı
1985 Korku Oyuncu 5.4 54,272
1985 Dram Oyuncu 6.1 1,805
1985 Komedi Oyuncu 5.7 3,390

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Oyuncu 8.2 3,296

Doğru Yanlış
1982 Komedi Oyuncu 5.7 1,549
1982 Dram Oyuncu 4.6 172

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,845
1981 Suç Oyuncu 5.4 56
1979 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.4 3,639

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 10,227
1977 Aksiyon Oyuncu 6.8 6,016
1972 Suç Oyuncu 5.9 93

Valdez geliyor
1971 Western Oyuncu 6.8 2,992

Atları da Vururlar
1969 Dram Oyuncu 7.9 14,561
1968 Western Oyuncu 4.7 118
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,930
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (461,690) American Gods (3,308) Into the Badlands (2,535) Gotham (2,201) The Flash (1,872) The Big Bang Theory (1,652) Vikings (1,559) Arrow (1,493) Supernatural (1,469) The Blacklist (1,185)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019