Giriş Kayıt
Vincent McEveety

Vincent McEveety (89)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Vincent Michael McEveety, 10 Ağustos 1929 Los Angeles, California, ABD doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı.

Uzay Yolu: Orijinal Seri (1966), Komiser Kolombo (1971), Cinayet Dosyası (1984), Diagnosis Murder (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Vincent Michael McEveety
Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1929
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Vincent McEveety Jr. | Vincent M. McEveety | Vince
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Yönetmen 7.2 464
1993 Suç Yönetmen 6.9 5,485
1988 Dram Yönetmen 7.5 2,927

Cinayet Dosyası
1984 Suç Yönetmen 7.0 15,538
1983 Dram Yönetmen 6.6 1,032
1981 Aksiyon Yönetmen 7.1 3,735
1980 51 Aile Yönetmen 4.9 4,614

Ormandaki Göz
1980 51 Korku Yönetmen 6.4 4,830

25. Yüzyıl
1979 Macera Yönetmen 6.9 6,408
1979 50 Aile Yönetmen 6.0 2,035

Dallas 1
1978 Dram Yönetmen 7.0 10,083
1978 Western Yönetmen 8.3 1,516
1977 48 Aksiyon Yönetmen 5.6 6,049

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Yönetmen 6.5 2,133
1976 47 Komedi Yönetmen 5.9 1,383
1976 47 Macera Yönetmen 6.3 373
1975 46 Western Yönetmen 6.5 136
1975 46 Aile Yönetmen 6.1 2,306
1974 45 Aile Yönetmen 5.9 363
1974 45 Fantastik Yönetmen 4.8 652
1973 44 Komedi Yönetmen 5.2 580
1973 44 Aile Yönetmen 6.1 386
1971 42 Komedi Yönetmen 5.8 1,670

Komiser Kolombo
1971 Suç Yapımcı
Yönetmen
8.2 23,297
1970 41 Macera Yönetmen 6.8 99
1969 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 960
1968 39 Western Yönetmen 6.9 2,865
1966 37 Dram Yönetmen 4.8 21

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Yönetmen 8.3 65,024
1964 Dram Yönetmen 8.5 138
1964 Dram Yönetmen 8.4 91
1960 Macera Yönetmen Asistanı 8.1 238
1959 30 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.9 1,902
1959 30 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 198
1959 Dram Yönetmen 8.0 2,731
1958 Macera Yönetmen Asistanı 8.0 39
1957 Macera Yönetmen Asistanı 8.3 2,627
1957 Suç Yönetmen 8.2 4,057

Hırsızlar Kralı
1955 26 Gizem Çeşitli 7.5 55,258
1955 Dram Yönetmen 8.0 4,299
1954 Aksiyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
8.6 1,413
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019