Giriş Kayıt
John McEnery

John McEnery (75)


Oyuncu

John McEnery, 01 Kasım 1943 Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Romeo ve Juliet (1968), Tanrıların Dehşeti (1974), Tess of the D'Urbervilles (1998), Gulag (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1943
Doğum Yeri: Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Biyografi Oyuncu 8.1 5,844

İnci Küpeli Kız
2003 60 Biyografi Oyuncu 6.9 67,741
1998 Macera Oyuncu 7.1 19,264
1998 55 Dram Oyuncu 7.8 1,797
1996 53 Dram Oyuncu 6.0 2,051
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,471
1995 Korku Oyuncu 6.9 134

Siyah İnci
1994 51 Macera Oyuncu 6.6 8,412
1993 50 Macera Oyuncu 7.2 1,174
1991 48 Suç Oyuncu 5.9 204

Kray kardesler
1990 47 Biyografi Oyuncu 6.7 6,919
1990 47 Dram Oyuncu 6.8 19,857
1990 47 Dram Oyuncu 6.3 392
1988 45 Dram Oyuncu 7.5 939
1985 Dram Oyuncu 7.4 363
1985 42 Dram Oyuncu 6.8 602
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,423

Düellocu
1977 34 Dram Oyuncu 7.5 17,425
1976 33 Dram Oyuncu 5.7 812
1975 32 Biyografi Oyuncu 6.7 424
1974 31 Komedi Oyuncu 7.1 154

Tanrıların Dehşeti
1974 31 Macera Oyuncu 5.7 4,917
1973 30 Dram Oyuncu 7.9 358
1971 28 Biyografi Oyuncu 7.3 3,957

Romeo ve Juliet
1968 25 Dram Oyuncu 7.6 26,920
1965 22 Dram Oyuncu 7.3 1,237
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019