Giriş Kayıt
Jennifer McEachern

Jennifer McEachern


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Jennifer McEachern, görsel efekt, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Dead Like Me (2003), The New Addams Family (1998), (2005) Hayalet Sesler (2005), (2002) Taken 1 (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
7.3 2,642
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.1 2,192
2016 Dram Sanat Bölümü 7.6 10,857
2015 Macera Sanat Yönetmeni 5.1 319
2015 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 961
2014 Gizem Sanat Bölümü 7.2 5,189

Hayalet Sesler
2005 Dram Görsel Efekt 5.5 45,024
2003 Komedi Görsel Efekt 8.1 37,600

Taken 1
2002 Dram Görsel Efekt 7.9 18,150

Paralar Nerede?
2000 Dram Çeşitli 6.3 4,941
1998 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,457
1998 Korku Görsel Efekt 5.1 2,382

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 76,450

Kurtarıcı
1996 Aksiyon Çeşitli 4.8 319
1996 Dram Çeşitli 6.0 4,487
1995 Dram Görsel Efekt 7.8 10,176

Çifte Bela
1993 Macera Çeşitli 5.9 2,829
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019