Giriş Kayıt
Alex McDowell

Alex McDowell


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Alex McDowell, Borneo, Malaysia doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

Dövüş Kulübü (1999), Çelik Adam (2013), Azınlık Raporu (2002), Watchmen (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Borneo, Malaysia
Diğer Bir İsmi: Alex Mcdowell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Sanat Bölümü 6.6 66,956
2014 Kısa Metraj 7.7 91

Çelik Adam
2013 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.1 636,326

Aşkın Çekimi
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 65,705

Efsane Beşli
2012 Animasyon Çeşitli 7.3 143,191

Hediye Operasyonu
2011 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 44,896

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.7 342,114
2010 Aksiyon Yapımcı 6.2 18,193

Yaman Tilki
2009 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 173,529
2009 Macera 7.2 1,353
2009 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.6 448,273

Arı Filmi
2007 Animasyon Yapım Tasarımcısı 6.1 125,291

Hirsiz
2006 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 21,129

Ölü Gelin
2005 Animasyon Yapım Tasarımcısı 7.4 220,456

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Yapım Tasarımcısı 6.7 382,695

Terminal
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.3 359,728

Şapkalı Kedi
2003 Macera Yapım Tasarımcısı 3.9 44,342

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.7 463,167

Gerdanlık
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 4,814
2000 Dram 5.8 3,454

Dövüş Kulübü
1999 Dram Yapım Tasarımcısı 8.8 1,643,343

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.7 239,504

Karga 2
1996 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 4.6 17,770

Sessiz Tetikçi
1996 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Görsel Efekt
5.6 3,301

Korku (II)
1996 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 36,623

Samurayın Gözyaşları
1995 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.5 10,627

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.6 153,296

Bahçıvan
1992 Korku Yapım Tasarımcısı 5.4 31,333
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019