Giriş Kayıt
Michael McDonough

Michael McDonough


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapımcı, Yönetmen

Michael McDonough, Paisley, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman, yapımcı, yönetmen.

Gerçeğin Parçaları (2010), Fear the Walking Dead (2015), Yüksek Risk (2013), 13 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Paisley, Scotland, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İz Bırakma
2018 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 24,583
2016 Suç Görüntü Yönetmeni 5.5 104
2015 Korku Yönetmen 7.0 1,749
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 97,089
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 2,846
2014 Müzikal Görüntü Yönetmeni 7.0 28
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.5 2,648

Yüksek Risk
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 7.4 38,667

Bahse Var Mısın?
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.8 10,335

Can Yoldaşım
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 5.1 3,029

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 21,902
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.8 944
2011 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.0 812
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 2,833
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 38,005

Gerçeğin Parçaları
2010 Dram Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
7.2 125,537
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 3.5 1,967
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.3 1,388

Kaplan Kapanı
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 5,755

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 42,638
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 2,187

Bebek Bakıcıları
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 9,947
2006 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 2,300
2006 Belgesel Kameraman 6.3 2,803
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 2,002
2003 Game-Show Kameraman 5.6 16,645

Benim Cici Silahım
2002 Belgesel Kameraman 8.0 133,537
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019