Giriş Kayıt
Etta McDaniel

Etta McDaniel (55)


Oyuncu

Etta McDaniel, 01 Aralık 1890 Wichita, Kansas, ABD doğumlu oyuncu.

Son of Dracula (1943) yapımıyla biliniyor.

Etta McDaniel, 13 Ocak 1946 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1890
Ölüm Tarihi: 13 Ocak 1946
Doğum Yeri: Wichita, Kansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Etta McDaniels
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1945 55 Komedi Oyuncu 7.4 4,377
1943 53 Fantastik Oyuncu 6.2 3,890
1943 53 Müzikal Oyuncu 6.8 504
1942 52 Dram Oyuncu 6.8 560
1941 51 Kısa Metraj Oyuncu 3.8 111
1940 50 Suç Oyuncu 6.5 327
1937 47 Dram Oyuncu 7.5 3,960
1937 47 Komedi Oyuncu 7.2 487
1936 46 Komedi Oyuncu 6.7 346
1936 46 Dram Oyuncu 7.0 686
1936 46 Western Oyuncu 5.5 247
1936 46 Biyografi Oyuncu 7.3 1,749
1936 46 Korku Oyuncu 6.7 1,885

Kırık Hayatlar
1934 44 Dram Çeşitli 7.6 3,508
1933 43 Macera Oyuncu 7.9 72,563
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019