Giriş Kayıt
Alan McCullough

Alan McCullough


Yapımcı, Senarist

Alan McCullough, yapımcı, senarist.

Private Eyes (2016), (2004) Yıldız Geçidi Atlantis (2004), (2009) Yıldız Geçidi: Evren (2009), (2008) Sanctuary (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Allan McCullough
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı
Senarist
7.4 2,312
2013 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 39,741
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 1,664
2010 Dram Yapımcı 7.7 26,868
2010 Suç Yapımcı 7.7 15,382

Yıldız Geçidi: Evren
2009 Dram Yapımcı 7.7 44,686
2008 Suç Yapımcı
Senarist
7.4 17,777

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon 7.5 21,194

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon 7.4 19,298

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.1 57,051

Amerikan Sapığı
2000 Suç Oyuncu 7.6 431,404

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Senarist
Çeşitli
8.4 77,696
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019