Giriş Kayıt
Don McCuaig

Don McCuaig


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Don McCuaig, kameraman, görüntü yönetmeni, yönetmen asistanı, oyuncu.

thirtysomething (1987), (2003) Aman Tanrım! (2003), (1999) 13. Kat (1999), (2000) Vay Anam Vay (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Donald M. McCuaig | Donald McCuaig | Donald McQuai
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Kameraman 7.1 10,887

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Kameraman 5.5 65,997
2013 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 2.4 1,640

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Kameraman 5.5 101,680

Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları
2011 Komedi Kameraman 6.6 22,755
2011 Kısa Metraj 8.1 45

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Kameraman 5.9 163,560
2009 Aksiyon Kameraman 5.8 324,912

Hep Seni Düşünüyorum
2009 Komedi Kameraman 5.3 31,691

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Kameraman 6.5 188,596

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kameraman 6.0 132,556

Aman Tanrım
2007 Komedi Kameraman 5.4 129,538

Tamamlamadık mı Hâlâ?
2007 Komedi Kameraman 4.1 17,948
2006 Aksiyon Kameraman 5.1 116,745

My Friend Flicka
2006 Macera Kameraman 6.2 6,911
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 306

Şehrin Adamı
2006 Komedi Kameraman 5.6 7,184
2006 Macera Kameraman 5.5 52,275

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Kameraman 6.4 149,073

Lanet
2005 Komedi Kameraman 5.0 28,675

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 Macera Kameraman 4.6 26,499

Hayatın Benim
2004 Suç Kameraman 6.2 73,645
2003 Komedi Kameraman 6.9 189,622

Aman Tanrım!
2003 Komedi Kameraman 6.7 343,015

Son Durak 2
2003 Korku Kameraman 6.2 138,810

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Kameraman 5.6 43,908

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Kameraman 5.9 164,844

Büyük Dalga
2002 Dram Görsel Efekt 5.7 28,359

Sonsuz Aşk
2002 Dram Kameraman 6.1 34,698

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Kameraman 5.2 5,214

Tabana Kuvvet
2001 Macera Kameraman 6.4 101,842

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Kameraman 4.4 45,174

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Kameraman 5.1 75,446

Cennetin Ötesi
2000 Dram Kameraman 5.1 7,943

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Yönetmen Asistanı
Kameraman
6.7 40,629

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Kameraman 3.9 9,121

Gerçek Öpücük
1999 Komedi Kameraman 6.0 76,818

13. Kat
1999 Gizem Kameraman 7.0 61,092

Küçük Mucize
1998 Komedi Kameraman 6.9 19,700

Dr. Dolittle
1998 Komedi Kameraman 5.4 85,386

Mafya
1998 Komedi Kameraman 5.5 13,768
1998 Komedi Kameraman 5.4 8,131

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Kameraman 6.9 257,071
1997 Aksiyon Kameraman 5.5 23,778

Çatlak Profesör
1996 Komedi Kameraman 5.6 100,619
1996 Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
8.7 10
1995 Dram Kameraman 7.7 6,973

Ah Paris
1995 Komedi Kameraman 6.4 10,484
1995 Dram Görüntü Yönetmeni 8.3 40

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Kameraman 5.5 16,847

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Kameraman 4.4 3,024
1993 Görüntü Yönetmeni 7.0 25
1989 Korku Kameraman 5.7 2,981
1987 Dram Kameraman 7.4 1,922

Macgyver 1
1985 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.7 32,357
1978 Belgesel Kameraman 8.3 1,123
1978 Komedi Kameraman 6.3 248
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,701) This Is Us (2,427) Star Trek: Discovery (2,262) Gotham (1,539) The Flash (1,401) Vikings (1,219) The OA (1,046) The Blacklist (903) American Gods (819) Arrow (714)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019