Giriş Kayıt
Daniel Cary McCrystal

Daniel Cary McCrystal


Kameraman

Daniel Cary McCrystal, kameraman.

Everybody Loves Raymond (1996), The New Adventures Of Old Christine 2 (2006), $#*! My Dad Says (2010), Sean Saves the World (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cary McCrystal | Cary McKrystal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne
2013 Komedi Kameraman 7.2 21,521
2013 Komedi Kameraman 6.3 1,891
2012 Komedi Kameraman 3.4 826
2011 Komedi Kameraman 5.6 11,891
2010 Komedi Kameraman 6.3 4,439
2009 Komedi Kameraman    

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Kameraman 7.1 10,584
1996 Komedi Kameraman 7.1 55,255

Oyuncu
1992 Komedi Kameraman 7.6 47,487

Kaptan Ron
1992 Macera Kameraman 5.7 18,662
1991 Dram Kameraman 7.1 7,443
1990 Suç Kameraman 5.5 140
1989 Dram Kameraman 6.3 3,516
Film Altyazıları
Upgrade (8,820) Deadpool 2 (5,548) Tag (3,953) Avengers: Infinity War (3,002) Skyscraper (2,903) Adrift (2,331) The Endless (1,804) Down a Dark Hall (1,296) Ah-ga-ssi (705) Bad Samaritan (627)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,513) La casa de papel (1,868) The 100 (1,706) Better Call Saul (1,386) Yellowstone (1,288) Suits (1,016) Vikings (958) Friends (950) Westworld (916) Black Mirror (911)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018