Giriş Kayıt
Gigi McCreery

Gigi McCreery


Senarist, Yapımcı

Gigi McCreery, senarist, yapımcı.

Waverly Büyücüleri (2007), Haters Back Off! (2016), School of Rock (2016), (1998) Becker (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Georgia McCreery
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 6,151
2016 Komedi Yapımcı
Senarist
4.6 971
2014 Komedi Senarist 5.2 1,385

Deney Fareleri
2012 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.6 3,982
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
5.3 957

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 25,232
1998 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 10,670

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
8.9 648,746
1992 Komedi Çeşitli 6.6 18,373
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019