Giriş Kayıt
Bear McCreary

Bear McCreary (43)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Bear McCreary, 17 Şubat 1979 Ft. Lauderdale, Florida, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

2010 yılının Ağustos ayında Raya Yarbrough ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yürüyen Ölüler (2010), Cloverfield Yolu No:10 (2016), Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri (2022), Agents of S.H.I.E.L.D. (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Şubat 1979
Doğum Yeri: Ft. Lauderdale, Florida, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri
2022 Aksiyon Müzik 6.9 289,892
2022 43 Animasyon Müzik 5.7 4,194
2021 42 Komedi Müzik 4.3 13

Vakıf
2021 Dram Müzik 7.4 59,102

Sıra Dışı
2020 41 Komedi Müzik 6.7 4,656
2020 41 Belgesel Müzik 7.7 7,642

Hayal Adası
2020 41 Aksiyon Müzik 4.9 53,018
2020 Aksiyon Müzik 6.9 55,114
2020 41 Aksiyon Müzik 5.4 53,729

Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe
2020 41 Komedi Oyuncu 5.8 25,037
2019 Aksiyon Müzik 7.6 84,317
2019 40 Korku Müzik 5.8 36,664
2019 40 Korku Müzik 5.7 52,605

Godzilla II: Canavarlar Kralı
2019 40 Aksiyon Müzik 6.0 183,468
2019 40 Aksiyon Müzik 5.2 24,396

Deli ve Dahi
2019 40 Biyografi Müzik 7.2 46,512

Ölüm Günün Kutlu Olsun 2
2019 40 Komedi Müzik 6.2 75,415
2019 Suç Müzik 6.5 2,967

Eve Hoşgeldin
2018 39 Gerilim Müzik 5.2 7,949

Cehennem Festivali
2018 39 Korku Müzik 5.5 17,647
2018 39 Fantastik Müzik 5.8 10,379
2018 39 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
5.8 31,933
2018 Aksiyon Müzik 9.6 28,327

Cloverfield Paradoksu
2018 39 Korku Müzik 5.5 106,048

Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 38 Korku Müzik
Müzik
6.6 143,537

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 38 Biyografi Müzik
Müzik
6.7 9,962
2017 38 Belgesel Müzik 7.5 3,099
2017 38 Animasyon Müzik
Müzik
5.8 3,544
2017 Bilim-Kurgu Müzik 7.2 16,893
2017 38 Aksiyon Müzik
Müzik
5.3 9,603
2017 38 Komedi Müzik 5.5 6,185
2016 37 Belgesel Oyuncu 7.5 4,637
2016 37 Aksiyon Müzik 6.2 65,631
2016 Dram Müzik 7.6 10,278

Lanetli Çocuk
2016 37 Korku Müzik
Müzik
6.0 93,630

Cloverfield Yolu No:10
2016 37 Dram Müzik 7.2 328,669
2016 Dram Müzik
Müzik
6.8 8,024

Orman
2016 37 Korku Müzik 4.8 43,295

İntikam Kapanı
2014 35 Aksiyon Müzik 5.1 18,628
2014 Dram Müzik
Müzik
7.5 53,746

Davetsiz Misafirler
2014 Gizem Müzik
Müzik
6.6 3,789

Yabancı
2014 Dram Müzik
Müzik
8.4 159,949
2014 Macera Müzik
Oyuncu
5.5 7,377
2014 Macera Müzik
Müzik
8.2 105,285
2014 35 Biyografi Müzik 5.8 5,429
2013 34 Kısa Metraj Müzik 6.5 93
2013 Aksiyon Müzik
Müzik
7.5 217,447
2013 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 43,056

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Müzik
Müzik
7.9 77,053
2013 34 Macera Müzik 5.5 20,787

Balta 3
2013 34 Komedi 5.6 9,673

Jupiter Macerası
2013 34 Bilim-Kurgu Müzik 6.4 71,906
2012 33 Aksiyon 4.8 331
2012 Macera Müzik
Müzik
6.7 180

237 Nolu Oda
2012 33 Belgesel Müzik 6.2 22,310
2012 33 Aksiyon Müzik 6.9 18,098
2012 Komedi Müzik 7.3 934
2011 Dram Müzik 8.8 544,093
2011 32 Aksiyon Müzik
Oyuncu
5.6 4,584
2011 Komedi Müzik 7.7 345
2011 32 Bilim-Kurgu Müzik 5.1 3,780
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
5.7 8,499

Sokak Dansı 3D
2010 31 Dram Müzik
Müzik
6.1 58,495

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Müzik
Müzik
8.1 985,859

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
7.8 18,299
2010 Dram Müzik
Müzik
7.6 2,686
2009 Aksiyon Müzik 6.9 20,669
2009 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 25,430
2009 30 Belgesel Oyuncu 7.6 203
2009 30 Belgesel Müzik 6.9 66
2008 Dram Müzik 7.5 3,744
2008 Korku Müzik 4.6 4,299
2008 29 Belgesel Müzik 7.5 333
2008 29 Belgesel Müzik 7.0 126

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 60,648
2007 28 Aksiyon Müzik 7.6 23,454
2007 Bilim-Kurgu Müzik 7.5 3,238

Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı
2007 28 Korku Müzik 5.4 42,743
2006 27 Korku Müzik 4.5 11,505
2006 Dram Müzik 7.8 10,799
2006 27 Belgesel Müzik 7.4 201
2006 Komedi Müzik
Müzik
7.9 54,331

Johnson Ailesi Tatilde
2004 25 Komedi Müzik 4.5 7,940

Alamo
2004 25 Dram Müzik 6.0 21,248

Bebeğimin Babası
2004 25 Komedi Müzik 4.5 3,784

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Müzik
Müzik
8.7 166,254

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Müzik 8.5 75,737
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022