Giriş Kayıt
Susan McCray

Susan McCray


Oyuncu Yönetmeni

Susan McCray, oyuncu yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Susan Sukman
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Western Oyuncu Yönetmeni 6.3 198
1991 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 101
1984 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 3,576
1984 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 141
1983 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.8 475

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 13,994
1968 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.4 4,889
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018