Giriş Kayıt
Susan McCray

Susan McCray


Oyuncu Yönetmeni

Susan McCray, oyuncu yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Susan Sukman
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Western Oyuncu Yönetmeni 6.2 201
1991 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 101
1984 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 3,628
1984 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 145
1983 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.8 482

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 14,169
1968 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.4 4,946
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019