Giriş Kayıt
Gary McCormack

Gary McCormack


Oyuncu

Leith, Edinburgh, Scotland, UK, Leith, Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Afili Delikanlı (2002), (2009) Cennetin Kapısında (2009), (1998) Asit Evi (1998), (1999) The Match (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Leith, Edinburgh, Scotland, UK
Doğum Yeri: Leith, Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Gary Mccormack
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Haydut Kral
2018 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,881
2012 Suç Oyuncu 5.8 365

Bulut Atlası
2012 Dram Oyuncu 7.5 319,657

Cennetin Kapısında
2009 Macera Oyuncu 6.0 50,355
2007 Belgesel Oyuncu 7.2 881
2007 Komedi Oyuncu 7.1 514

Erkek Erkeğe
2005 Dram Oyuncu 6.5 1,896

Afili Delikanlı
2002 Suç Oyuncu 7.5 11,915

New York Çeteleri
2002 Suç Oyuncu 7.5 361,141

Suç Peşinde
2000 Gerilim Oyuncu 5.9 729
2000 Suç Oyuncu 6.8 12,099
1999 Komedi Oyuncu 6.2 1,220

Asit Evi
1998 Komedi Oyuncu 6.3 6,561
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018