Giriş Kayıt
Gary McCormack

Gary McCormack


Oyuncu

Leith, Edinburgh, Scotland, UK, Leith, Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Afili Delikanlı (2002), (2009) Cennetin Kapısında (2009), (1998) Asit Evi (1998), (1999) The Match (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Leith, Edinburgh, Scotland, UK
Doğum Yeri: Leith, Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Gary Mccormack
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Haydut Kral
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 37,001
2012 Suç Oyuncu 5.8 369

Bulut Atlası
2012 Dram Oyuncu 7.5 321,952

Cennetin Kapısında
2009 Macera Oyuncu 6.1 50,746
2007 Belgesel Oyuncu 7.2 887
2007 Komedi Oyuncu 7.1 517

Erkek Erkeğe
2005 Dram Oyuncu 6.5 1,901

Afili Delikanlı
2002 Suç Oyuncu 7.5 11,974

New York Çeteleri
2002 Suç Oyuncu 7.5 364,275

Suç Peşinde
2000 Gerilim Oyuncu 5.9 729
2000 Suç Oyuncu 6.8 12,199
2000 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 43
1999 Komedi Oyuncu 6.2 1,224

Asit Evi
1998 Komedi Oyuncu 6.3 6,623
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019