Giriş Kayıt
Bridget McConnell

Bridget McConnell


Oyuncu

Bridget McConnell, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Bridget McConnel | Bridget McDonnel
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bayan Potter
2006 Biyografi Oyuncu 7.0 25,621

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Oyuncu 7.5 212,260

Düşlerin Efendisi
2000 Biyografi Oyuncu 7.3 48,106

Aşık Shakespeare
1998 Komedi Oyuncu 7.1 195,484

Sadık Arkadaş
1997 Biyografi Oyuncu 7.3 12,190
1979 Macera Oyuncu 7.8 1,473
1975 Komedi Oyuncu 4.4 216
1966 Biyografi Oyuncu 6.3 1,892
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,642) Shameless (3,663) Bodyguard (2,294) Castle Rock (1,938) The First (1,568) Fear the Walking Dead (1,289) The 100 (1,054) La Casa de Papel (1,046) Friends (731) Take Two (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018