Giriş Kayıt
Jim McComas

Jim McComas


Kameraman

Jim McComas, kameraman.

Happyland (2014), (2000) Akıl Defteri (2000), (2003) Bela İş Başında (2003), (2012) Go On (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim MacComas | James K. McComas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 6.5 1,113
2013 Komedi Kameraman 6.5 1,745

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Kameraman 5.9 66,929

Çatlak Film
2013 Komedi Kameraman 4.3 91,079
2012 Komedi Kameraman 7.6 19,061

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 528,170

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Kameraman 7.0 517,348
2011 Komedi Kameraman 7.6 40,520

Jack ve Jill
2011 Komedi Kameraman 3.3 70,210

Hayatım Yalan
2011 Komedi Kameraman 6.4 198,103

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 147,365

Sevgililer Günü
2010 Komedi Kameraman 5.7 106,052
2009 Aksiyon Kameraman 5.1 38,481

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Kameraman 5.8 19,355

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Kameraman 5.8 189,814

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Kameraman 6.9 243,296

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Kameraman 6.8 19,682
2008 Komedi Kameraman 7.7 8,975
2007 Komedi Kameraman 6.3 7,603

Georgia Yasası
2007 Komedi Kameraman 5.9 22,793

Tatil
2006 Komedi Kameraman 6.9 217,775

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Kameraman 5.6 74,375

Garfield 2
2006 Komedi Kameraman 5.0 34,197

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Kameraman 5.6 91,210
2006 Komedi Kameraman 6.4 25,017

Tombul Albert
2004 Komedi Kameraman 4.3 10,449

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Kameraman 5.8 66,418

Paparazi
2004 Aksiyon Kameraman 5.8 14,057

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Kameraman 5.6 25,078

Üçkağıtçılar
2003 Komedi Kameraman 7.3 117,083

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Kameraman 7.0 318,873

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Kameraman 5.8 38,748

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Kameraman 5.6 43,762

Hesaplaşma
2002 Suç Kameraman 6.6 19,158
2002 Dram Kameraman 6.4 15,141

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Kameraman 6.2 21,507
2001 Dram Kameraman 7.4 165,952

Akıl Defteri
2000 Gizem Kameraman 8.5 1,014,848
2000 Dram Kameraman 6.5 833

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Kameraman 5.4 10,990

Yeşil Yol
1999 Suç Kameraman 8.5 990,240

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 Komedi Kameraman 5.4 7,769
- Komedi Kameraman    
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019